Eva-Lotta kunstiäri

Punane aventuriin auguga kivi

Hind: 7.95 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Punane aventuriin
Punane aventuriin on kivi, mis motiveerib unistusi ellu viima füüsilisi tegevusi . See avab chi voolu füüsilisse kehasse, tuues elutähtsat energiat, mis tervendab ja hajutab negatiivseid mõttevorme ja uskumusi, mis tekitavad letargiat ja eraldatuse tunde.
Punane aventuriin on häälestatud juur- ja südametšakratele ning seotud Jäära astroloogilise märgiga. See on ühendatud Maa ja Tule elementidega ning vibreerib numbriga 3. Emotsionaalne: Punane Aventurine tähistab seksuaalsuse ja sensuaalsuse positiivset jõudu ning seda saab kasutada iha sütitamiseks.
Punane aventuriin on elujõu ja uuenemise kivi, mis loob enesekindlust ja võimekust kõikjal, kus seda vajatakse.
Kasutage füüsilise jõu taastamiseks haigusest või vigastusest taastumisel, kandke või hoidke voodi lähedal, et taastada terve libiido, või kasutage uue inspiratsiooni leidmiseks neile, kes teenivad elatist läbi loovuse.
See on eriti kasulik neile, kes töötavad pikki tunde, kes peavad keskenduma või pidama loenguid pikka aega või kes on kohustatud pidevalt uusi ideid looma.

Aventuriin on kvartsi sort, mida iseloomustavad eredad vilgukivi või muude mineraalide lisandid, mis annavad kivile sädeleva või sädeleva efekti, mida nimetatakse avantüriks, mis on eriti märgatav, kui see on trummeldatud või poleeritud. Selle nimi on tuletatud itaaliakeelsest sõnast a ventura või all'avventura , mis tähendab "juhuslikult", ja viitab 1700. aastatest pärit itaalia klaasile, mis tekkis siis, kui töötaja kukkus kogemata metallist viilu sulatavasse klaasi. Pärast jahutamist rõõmustas tulemus juhuslikult asetsevate sillerdavate sädelustega ning sellest valmistati ehteid ja muid esemeid. Nimetus Aventurine anti hiljem looduslikule kivile, mis nägi välja nagu tööstustoode.

Punase Aventuriini värvienergia
Red Aventurine toob enesekindluse, mis on üles ehitatud kartmatusele, tegevusele ja põnevusele. See tõstab meie entusiasmi ja kiirendab ainevahetust. Punane peegeldab kire, energia ja elu värvi. See motiveerib. See on väga tugev värv – tule ja vere värv. Tumepunased kristallid kehastavad tugevaid, sügavaid tundeid, vastupidavat energiat ja vaikset kirge. See on mehelik värv, mis on eriti kasulik pühendumuse suurendamiseks ja elu tõsiduse nägemiseks.