Eva-Lotta kunstiäri

Kollane kaltsiit auguga kivi

Hind: 7.95 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: Kollane kaltsiit
Kollane kaltsiit
Mineraalide teave Karbonaat
Keemiline koostis Ca[CO3]
Värv Valge, selge, kollakas-kuldne, kollane
Kollane kaltsiit on kaltsiumkarbonaadi mineraal, mis on läbipaistmatu kuni läbipaistva välimusega ja selle värvi intensiivsus ulatub helekollasest sügava sidrunikollaseni.
Kaltsiit on aga üks kõige raskemini lõigatavaid mineraale, kuna see lõhustab täiuslikult kolmes suunas. ... Seetõttu on üle 50-karaadine lõigatud kaltsiit äärmiselt haruldane .

Kollast kaltsiiti seostatakse päikesepõimiku, enesekindluse ja lootusega . Väidetavalt on see tõhus vanade energiamustrite puhastamisel ning isikliku motivatsiooni ja tõuke suurendamisel.
Kaltsiit suurendab ja võimendab energiat – tervenemise, õppimise ja teadlikkuse suurendamise energiat. Kaltsiit ei ole mitte ainult materiaalses sõnas sageli kasutatav puhastusvahend, vaid usutakse, et see on ka vaimne puhastusvahend, mis muudab vaatenurka ja uuendab pühendumust muutuste tegemisele. Kaltsiit on hinnatud ka selle kaitse eest negatiivse energia ning füüsiliste või psühholoogiliste rünnakute eest.
Kollast kaltsiiti tuntakse ka mõistusekivina, kuna see suurendab vaimset eristamisvõimet ja analüüsivõimet, suurendab mälu ning võimet kiiresti ja tõhusalt õppida, on suurepärane, kui see on teie töölaual kontrollimise/testide jms ajal. Kaltsiit on vaieldamatult parim kivi kõigile, kes õpivad.