Eva-Lotta kunstiäri

Kuukivi auguga kivi säbruline

Hind: 9.90 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Kuukivi säbruline
Kuukivi uute alguste kristall.Reisijate kaitsekivi.Õnnekivi.
Mineraalide teave Kaaliumpäevakivi
Keemiline koostis K (AlSi3O8)

Kuukivi loob meie ema Maa rütme ning mõjutab meie käitumist, emotsioone ja vaimset kasvu. Kuukivi rahustab ja julgustab, õpetades meile loomulikke elurütme.
Legendaarne kui rändurite kivi, Kuukivi kaitseb eriti neid, kes reisivad öösel või vee peal, kui kuu paistab. Sagedased reisijad peaksid hoidma kindalaekas kindalaekas turvalise öise sõidu ja kaitseks liiklusraevu eest.
Kuukivi on võimas barjäärifilter. Barjäärikristallidel on uskumatud võimed, mis aitavad meil keskenduda ja võimendada meie jõupingutusi, et hoida soovimatud elemendid meie elust eemal. Selle kristalne struktuur annab sellele tugevuse kõigis suundades, võimaldades tal luua tõkkeid rünnakuks kõigist suundadest üheaegselt.
Need aitavad meil vaadata maailma "pooltäis klaasist" vaatega, näha teistes parimat, elu ilu ja inimkonna headust. Need hoiavad meid olukordades keskendunud positiivsele ja ei jäta meid negatiivsete mõjude alla. Meie tehnoloogilises maailmas töötavad filtrid ka selle nimel, et kahjulikud elektromagnetilised ülekanded ei kahjustaks meie energiat ja tervist.

Kuukivi ajalugu:

Kuukivi on nime saanud oma läike järgi, päevakivi rühma tuntuim vääriskivi. Muistsed kreeklased ja roomlased (kes arvasid, et see on tahkestunud kuuvalgus) armastasid seda vääriskivi, mida pakkusid kuujumalannadele nagu Selene, Luna ja Artemis.
Mitmevärviline kuukivi on sädeleva virsiku, kreemi ja hõbeda segu. Selle kivi maagilise välimuse andva virvenduse teaduslik termin – liikuv hõljuv valgus või sära – onSchiller või täiskasvanueas. See pärineb kahte tüüpi päevakivist, mis kristallide moodustumisel üksteise sisse kasvavad või üksteisest läbi põimuvad. Muidugi, kui sa kannad kuukivi, pole neil teaduslikel asjadel tähtsust. Sa lihtsalt naudid seda armsat sära.

Kuukivi metafüüsilised omadused:

Kuukivi on juba oma nime järgi olnud seotud Kuu ning alateadvuse ja alateadvusega. Arvatakse, et see soodustab selgeid unenägusid ja soodustab emotsionaalset avatust uutele kogemustele. See avatus on osa sellest, kuidas kuukivi arvatakse leevendavat stressi – rahustades meelt ja rahustades vaimu. Kalliskiviterapeudid ja Ayurveda arstid kasutavad ärevuse leevendamiseks ja tahte tugevdamiseks isegi kuukivi spetsiifilist vormi (nimega godanti ).
Kuukivi on mitmeotstarbeline materjal, mis on värvi järgi seotud mitmesuguste tšakratega: virsikud kuni sakraalideni reproduktiivtervise jaoks, valged kroontšakrani vaimsete või psüühiliste kogemuste jaoks, hallid südamega emotsionaalsete muutuste jaoks. Mõnikord soovitatakse naistel täiskuu ajal kuukivi eemaldada.
See kalliskivi on juunikuu alternatiivne sünnikivi, mis on populaarne Kaksikute ja Vähkide seas. Seda peetakse Tiibeti pärimuses juunikuu sünnikiviks ja Ayurveda tervendamises septembriks.

Kuukivi geoloogilised omadused:

Kuukivi leidub üsna rikkalikult, mistõttu on see odav kalliskivi. Kuigi selle värv võib olla sarnane teiste kividega, muudab selle eristav läige raskesti segi ajamise teiste materjalidega. Kuukivi kaotas sajandeid populaarsuse ehete valmistamise materjalina, enne kui juugendliikumine ja eriti juveliir ja kullassepp René Lalique taaselustasid selle.
Enamikul mitmevärvilistel kuukividel on üldine shiller, kuid harva on esinenud jutuajamise (kassisilma efekt) ja asterismi (täheefekt) näiteid. Kvaliteetse kuukivi leiukohti leidub Austraalias, Austrias, Indias, Madagaskaril, Mehhikos, Myanmaris (Birmas), Norras, Poolas, Sri Lankal, Tansaanias ja Ameerika Ühendriikides.