Eva-Lotta kunstiäri

Hõbesilm serpentiin auguga kivi

Hind: 7.95 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Hõbesilm serpentiin
Hõbesilm serpentiin
Hõbesilm serpentiin on sisemise rahu kristall. Aitab pikendada eluiga ja muudab igapäeva rõõmsamaks ja meeldivamaks. Ammustest aegdest usutakse, et hõbesilm serpentiin aitab kaitsta haiguste, nõiduste ja pettuste eest. Annab energiat ja loob harmooniat, armastust ja rahu.
Serpentiin on peamiselt kivi, mida kasutatakse teie heaolu kaitsmiseks, teie veendumuste säilitamiseks ja teie vaimu rahustamiseks.
Suurepärased abilised teie lähedaste, teie vara ja füüsilise turvalisuse kaitsmisel. Need on väga kasulikud majade ja kodude, vara ja väärisesemete kaitsmisel.

Serpentiin oma rohelise värvi mõjukiirega on seotud neljanda tšakraga, südametšakraga. Seda kasutatakse emotsionaalses tervendamises, kui kellelgi on vaja toibuda emotsionaalsest traumast, saada teadlikumaks oma südame vajadustest ja püüdes parandada oma armastuse väljendamise võimet.

Serpentiin annab puiduenergiat . Puiduenergiat seostatakse traditsiooniliselt kodu või ruumi ida- ja kagupiirkondadega. Seda seostatakse pere ja tervise valdkonnaga ning õitsengu ja külluse piirkonnaga. Puiduenergia on teie heaolu jaoks ülioluline. Seda seostatakse perekonna, esivanemate ja kogukonnaga. Kasutage seda kivi toa või kodu idaosas.