Eva-Lotta kunstiäri

Akvarellikomplekt White Nights 21tk 2,5ml metall karp

Hind: 65.80 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 4690688014091
Kunstivärvide tehas "Nevskaja palitra" on akvarelle tootnud juba 80 aastat, säilitades kõrgeima kvaliteediga toodete valmistamise traditsioone. Ajaproovitud retseptid, väljakujunenud tootmistehnoloogia on muutnud professionaalse sarja "Valged ööd" akvarellid ettevõtte tunnusmärgiks Venemaal ja välismaal.

Kunstilised akvarellvärvid "White Nights" on valmistatud peeneks jahvatatud pigmentidest ja looduslikust kummiaraabiku sideainest, mis on tunnistatud parimaks taimseks liimiks kunstiliste veebaasiliste värvide valmistamiseks.

Akvarelli värvitooni maksimaalne intensiivsus, mis jääb püsima ka suures koguses veega lahjendamisel, saavutatakse tänu pigmendi kõrgele kontsentratsioonile ja selle jahvatuse peenusele.

Sellised omadused nagu heledus ja värvipuhtus, kõrge valguskindlus, suurepärane hajutatavus ja läbipaistvus on teinud akvarellidest mitme põlvkonna maalikunstnike lemmikvärvid.

Tänaseks pakub White Nights akvarell tasakaalustatud paletti 66 värviga, millest 46 on monopigmenteeritud. Põhiosal on keskmine ja kõrge valguskindluse indeks.

Valgete Ööde sarja konkurentsieelised:

66 pigmendirikast peendispersioonvärvi
Paleti põhiosa moodustavad monopigment- ja valguskindlad värvid.
Meie enda toodetud kvaliteetsed pigmendid, sh värvimullad; kaadmiumi ja koobalti pigmendid
Ei sisalda täiteainet
Kõrge värvi intensiivsus
Suurepärane pestavus ja hajutatavus