Eva-Lotta kunstiäri

Sinine küaniit auguga kivi 1tk

Hind: 23.80 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Sinine küaniit
Pilt on illustreeriv.Üks kivi ja auguga.Mugav kaela riputada.
Küaniit on väga eriline kivi.

Küaniit on üks väheseid vääriskive, mis ei hoia endas negatiivset energiat ega vaja kunagi puhastamist. Teisi kive ja kristalle saad puhastada, asetades need küaniiditükile. Küaniit joondab energiat, nagu inimese meridiaanid ja tšakrad ning ley jooned ruumis või kinnistul. See projitseerib oma ümbruskonda väga positiivset elujõuenergiat, rahustades oma võimet leevendada saastet ja ummistusi kõigil energiatasanditel.

Suurepärane abivahend mediteerimiseks. See kristall on üsna haruldane ja võimas. Küaniidi kõrge vibratsioon ja kiire energia ülekanne loovad teid sinna, kus neid varem polnud. Nagu universaalne sild, on see erakordne ühenduse kristall, mis avab meelekeskused, suurendab telepaatilisi ja psüühilisi võimeid, ületab lüngad kõigis suhtlemispüüdlustes ja loob lingi tervendava energia edastamiseks või vastuvõtmiseks. See joondab koheselt tšakrad ja peenkehad, tuues rahu ja rahustava mõju kogu olendile. See on erakordne kivi sügavatesse meditatiivsetesse seisunditesse üleminekuks.

Küaniit on meditatsioonikristall, mida kasutatakse siis, kui teised kristallid näiliselt lihtsalt ei aita. Tundub, et see on kõige võimsam kristall, mis aitab luua sügavat meditatiivset seisundit. See on ka isiklik talisman, mis kaitseb teid väga tõhusalt mitmesuguste vaevuste ja õnnetuste eest.

Küaniit on tavaliselt sinine aluminosilikaatmineraal , mida leidub alumiiniumirikastes moondepegmatiitides ja settekivimites . See on andalusiidi ja sillimaniidi kõrgsurve polümorf ning küaniidi esinemine moondekivimites viitab üldiselt metamorfismile sügaval maakoores . Küaniiti tuntakse ka kui disteeni või tsüaniiti .