Eva-Lotta kunstiäri

Joonistamise komplekt-kohver Creotime

Hind: 39.80 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 5712854453776
Puidust kohvris joonistamise komplekt.
Värvilised pliiatsid 24tk, grafiitpliiatsid 1tk(HB,B,2B,3B,4B,5B,6B,H,2H,3H,4H,5H), söepliiats pehme,keskmine ja kõva,pressitud süsi 4tk,pastellpliiatsid 2tk,hõõrits, söe kustutuskumm, mannekeennukk, kustutuskumm, teritaja ja liivapaber.

See on suurepärane stardikomplekt kõigile, kes armastavad joonistada. See sisaldab kõike, mida vajate detailsete varjundite ja värvidega joonistuste, aga ka visandite,jooniste ja värvipliiatsi/söe joonistuste tegemiseks kas päris modelli või väikese mannekeeniga. Kaasas atraktiivses puidust karbis.

Need erineva kõvadusega joonistuspliiatsid on suurepärased, kui soovite üksikasjalikult joonistada. Kõvad pliiatsid (H) on heledamat ja pehmed (B) tumedamat värvi. See on eeliseks, kui töötate joonisel varjudega/varjutamisega. Sõltuvalt soovitud väljendusest saate täiendada või kombineerida värviliste pliiatsite ja pastelsete kriidipliiatsitega. Söe- ja pastelsed kriidipliiatsid on väga pehmed ja poorsed joonistusvahendid, mis sobivad struktuursele paberile visandamiseks, kus jooni saab välja hõõruda ja segada või söe kustutuskummiga (mida saab soovitud kuju järgi modelleerida).
Mannekeeni saab paigutada erinevatesse asenditesse ning see on suurepärane viis, kuidas visandades või joonistustes jälgida inimkeha proportsioone ja jooni.
Liivapaberit kasutatakse hõõritsa otsa lihvimiseks, kui see on kulunud.Või pliiatsitera lihvimiseks hästi peenikeseks.

Joonistuspliiatsite jaoks soovitatakse visandi- või joonistuspaberit, söe- ja pastell pliiatsite jaoks aga veidi paksemat joonistuspaberit, mis hoiab värve paremini kui sile paber. Vältimaks söe,pliiatsi hõõrumist, soovitame pärast lõpetamist pildile pihustada fiksaatorit, et kaitsta oma kunstiteoseid.
Joonistamise komplekt-kohver Creotime
Joonistamise komplekt-kohver Creotime
Joonistamise komplekt-kohver Creotime
Joonistamise komplekt-kohver Creotime