Eva-Lotta kunstiäri

Kuldamisleht Ehtne hõbe 999 k 9.5x9.5cm 25lehte

Hind: 22.85 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: 4742547007208
Nazionale väärismetallist kuldamislehed sisaldavad kas kulda või hõbedat. Kuld ja hõbe või nende sulamid on kõige iidsemad metallid. Nende plastilisus võimaldab saada 0.1µ paksuseid lehti. Tänu madalale oksüdeerimise piirile on kõrge kulla sisaldusega sulamid eriti sobilikud välistingimustes kuldamiseks. Kulla sisaldusega kuldamislihed peavad vastu agressiivses mere keskkonnas. Väärismetalliga kuldamislehed sobivad kasutamiseks nii sise kui ka välisintejööris, dekoordetailide kaunistamiseks kui ka näiteks maalidele detailise lisamiseks.

Hõbe on väga plastiline ja tempermalmist metall, kullast veidi kõvem, valge metallilise läikega, mida saab poleerimisega esile tõsta. Sellel on kõigi metallide seas kõrgeim elektrijuhtivus, isegi kõrgem kui vasel, mida seevastu kasutatakse laialdaselt oma madalama hinna tõttu.
Hõbe on puhtas õhus ja vees stabiilne, kuid osooni, vesiniksulfiidi ja väävliühendeid sisaldava õhuga kokkupuutel tuhmub.

See materjal on nii plastiline ja tempermalmist, et saada umbes 0,25 µ paksused (0,00025 mm) lehed. Hõbelehega kuldamise tehnikaid on palju: alates kõige iidsemast nimega "Guazzo", mis on vesikuldamine, kuni uusimate veepõhise liimiga (veepõhine missioon) ja "rasvaliimiga" (rasvamissioon). Nagu juba öeldud, on lehed tundlikud niiskuse suhtes saasteainete väävlit sisaldavate ainete juuresolekul; Soovitame hoida neid suletuna originaalpakendis, otsese päikesevalguse eest kaitstult toatemperatuuril (soovitatav 18-23 C°).