Eva-Lotta kunstiäri

Märgid ja sümbolid

Hind: 24.95 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 9789949142958
Pealkiri: Märgid ja sümbolid
Autor(id): Raje Airey, Mark O'Connell
Kujundaja: Adelle Morris

Kirjastus: Sinisukk
Aasta: 2007
Tõlkija: Matti Piirimaa(inglise keelest)
Lehekülgi: 256lk Kõvade kaantega.
Mõõdud: 237 × 304 mm

Pealkiri: Märgid ja sümbolid : Meie mõtteid vormiva ning ümbritsevast maailmast tingitud reageeringuid dikteeriva visuaalse sõnavara tuvastamine ja analüüs.

Põhjalik ja rohkete illustratsioonidega raamat annab sisuka ülevaate sümbolismist, sümbolitest ning varjatud tähendustest sümbolite taga. Käsitletakse sümboleid ühiskonna, tavaelu, religiooni ja ajaloo tasandil iidsest minevikust tänapäevani. Lisatud on esinduslik märkide kataloog, milles leiab lühikese tutvustuse iga sümboli kohta.

Märkused: Sadade sümbolite, märkide ja ideogrammide köitev tutvustus, mida illustreerivad fotod, taiesed, joonised ja joonistused ning selgitavad usaldusväärsed tekstid, kommentaarid ja definitsioonid.

Ohtrad illustratsioonid osutavad, kuidas märke ja sümboleid on tõlgendatud ning kujutatud aastatuhandete jooksul kunstis, mütoloogias ja religioonis babüloonlaste ning sumerite ajast kuni tänapäevani.

Erudeeritud ja mõistetav tekst selgitab, dekodeerib ja liigitab märke, ühtlasi antakse mõne kõige tähtsama sümboli, näiteks ratta, risti, värava, vikerkaare, draakoni, päikese ning labürindi süvaanalüüs.





Märgid ja sümbolid
Märgid ja sümbolid
Märgid ja sümbolid
Märgid ja sümbolid