Eva-Lotta kunstiäri

Oranž kaltsiit auguga kivi

Hind: 7.65 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: Oranž kaltsiit
Kaltsiit on karbonaatmineraal.
Kaltsiit on rahu. Paljude jaoks toob ainuüksi mõne minuti käes hoidmine suurt kergendust.Kaltsiit on meditatsioonikivi, mida kasutatakse siis, kui teil on vaja taastada tasakaal oma elus.

Kaltsiidi ajalugu:

Kaltsiit, mida nimetatakse ka lubjakiviks, on väga levinud kivimit moodustav mineraal. Sõna kaltsiit pärineb ladina keelestcalx ja kreeklane chalix, mis tähendab lubi. Kaltsiidil on rohkem kasutusalasid kui peaaegu ühelgi teisel mineraalil. Seda kasutatakse ehitusmaterjalina (lubjakivi ja marmorina), pigmendina, põllumajandusliku pinnase töötlemisena, ravimina, happe neutraliseerijana keemiatööstuses jm. Kaltsiit on tõhus abrasiivne puhastusvahend, mis ei kahjusta köögi- ja vannitoapindu. Kõrgekvaliteedilist optilist kaltsiiti kasutati Teises maailmasõjas relvade sihikute, pommi sihikute ja õhutõrjerelvade jaoks. Massispektromeetrias kasutatakse kalibreerimiseks kaltsiidi spetsiifilist vormi.

Kaltsiidi metafüüsilised omadused:

Tavaliselt arvatakse, et kaltsiit suurendab ja võimendab energiat – tervenemise, õppimise ja teadlikkuse suurendamise energiat. Kaltsiit pole mitte ainult materiaalses sõnas sageli kasutatav puhastusvahend, vaid usutakse, et see on ka vaimne puhastusvahend, mis muudab vaatenurka ja uuendab pühendumust muutuste tegemisele. Kaltsiit on hinnatud ka selle kaitse eest negatiivse energia ning füüsiliste või psühholoogiliste rünnakute eest.
Kaltsiidikristallid annavad teile väe uute huvide ja suhete tugevdamiseks. Need aitavad teil näha asju uuel viisil ja võivad olla tõhusaks abiks teie püüdlustes liikuda valgustumise poole. Need lisavad teie ellu selgust. Need aitavad teil asju üles äratada ning teie elule ja suhetele särtsu, optimismi ja tähendust lisada.
Kaltsiidil on metalli elemendienergia .
Metallienergia on intelligentsuse,paranemise ja loovuse energia.
Metallelement toob meie ellu ja eluruumidesse keskendumise ja sihikindluse jõu. Kasutage kaltsiiti oma kodu või toa lääneosas, et tuua oma pingutustesse keskendumise metalli energia.

Kaltsiidi geoloogilised omadused:

Kaltsiit on karbonaatmineraal ja seda leidub kõikjal. See on settekivimite, eriti lubjakivi äärmiselt levinud koostisosa. Suur osa kaltsiiti moodustub surnud mereorganismide kestadest. Kaltsiiti võib leida ka vulkaanilistest või vahevööst pärinevates kivimites. Suhteliselt pehme kivi, kaltsiidi Mohsi kõvadus on 3. Kaltsiit on läbipaistev kuni poolläbipaistev ja võib aeg-ajalt fosforestsentsi või fluorestsentsi ilmneda.