Eva-Lotta kunstiäri

Akrüülvärv Premium Craft Oranž 50ml DA20101170

Hind: 2.95 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: DA5
Kvaliteetne matt akrüül veebaasil värv, mis on spetsiaalselt loodud käsitööks ja kodukaunistuseks. Sobib igale puhtale pinnale. Selle värviga saate värvida nii seinu kui savipotte.Värv kuivab kiiresti,tugeva katvusega.
• Väga nõrga lõhnaga mittetoksiline värv, ohutu kasutada vastavalt juhistele.
• Sobib igale pinnale, sh plastik, klaas, keraamika, puit, metall, kangas, lõuend, paber, samuti akrüül- või õlivärviga värvitud pindade pikaajaliseks renoveerimiseks või taastamiseks. Värv sobib suurepäraselt täielikult kuivanud savi või polümeersavist toodete kaunistamiseks.
• Pinda ei pea kruntima. Käsitööks mõeldud akrüülvärv nakkub suurepäraselt igale puhtale kuivale pinnale, ei kooru maha, katab ühtlase kihiga.
• Tänu pigmentide suurele kontsentratsioonile katavad need värvid hästi, seega piisab pinna värvimisest olenevalt värvist ja värvitavast pinnast 1 või 2 korda.
• Värv valgub ise, jätmata pintslitõmbeid. Nende tipptasemel käsitöövärvide isetasanduv valem võimaldab teil katta igas suuruses pinnad ühtlaselt ja sujuvalt.
• Kuivab kiiresti.Sõltuvalt värvikihi paksusest 15-60 minuti pärast võite kanda teise kihi või edasi kaunistada.
• Lakki pole vaja peale kanda. Värv moodustab tugeva kile ja kaitseb pinda suurepäraselt. Kui värv 3-7 päeva pärast täielikult kuivab, saab kaunistatud eseme puhastada tolmust ja muust mustusest vee ja seebiga, kuid ilma abrasiivset käsna ja pintslit kasutamata ning eset vette kastmata. Kaitselakikihti (lakki) soovitame kasutada vaid intensiivselt kasutatavatel pindadel.
Akrüülvärv Premium Craft Oranž 50ml DA20101170
Akrüülvärv Premium Craft Oranž 50ml DA20101170
Akrüülvärv Premium Craft Oranž 50ml DA20101170