Eva-Lotta kunstiäri

Fluoriit käevõru 10mm

Hind: 13.90 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: Fluoriit käevõru
See Fluoriit käevõru on 10mm pärlitega.
18 pärli ja iga kolme pärli tagant on imeilus lillakate klaaskristallidega vahepärl.

Esimene-teine pilt on illustreeriv.Kolmas on tootepilt.

Fluoriit on kaltsiumfluoriidi CaF 2 mineraalne vorm . See kuulub halogeniidsete mineraalide hulka. See kristalliseerub isomeetrilises kuupkujus, kuigi oktaeedrilised ja keerukamad isomeetrilised vormid pole haruldased.

Fluoriit on kivi, mis on tuntud selguse ja vaimse täiustamise poolest. Selle võime aidata puhastada negatiivset energiat ja aidata kaasa otsuste langetamisel on muutnud selle kiviga töötamiseks soodsaks. Seda võimsat kristalli tuntakse negatiivse energia neelajana, eriti inimese auras ja meeles.

Fluoriit on parim abiline viiruste korral, hea õppimiskivi ning fluoriit aitab teha õigeid otsuseid.Parim kivi ka ohatise ravimiseks. Hoia fluoriidi kivi tekkiva või juba tekkinud villi peal 10–30 min. Pärast ravimist tuleb fluoriit soolvees puhastada.

Fluoriidi kristallide perekond on kõrge kaitsega. Nad ammutavad negatiivset energiat ja aitavad teil mõista, millal välismõjud teid kahjustavad. Fluoriit on suurepärane tööriist õpilastele ja elukestvatele õppijatele. See aitab eemaldada kõrvalisi mõtteid, et saaksite keskenduda sellele, mis teie ees on. Samuti aitab see teil teavet korraldada, sidudes juba teadaoleva ja õpitavaga.

Energeetiline puhastaja, fluoriit võib samuti kiirendada teie vaimset ärkamist ja siduda teid universaalsete teadmistega. Vaimselt maandav fluoriit aitab teil kaosest üle saada ja maandada. Fluoriit aitab tugevdada teie loomulikku intuitsiooni, paljastada tõde olukordade taga ja annab sisemist jõudu.

Fluoriit on hea õppimiskivi, kuna soodustab keskendumisvõimet ja kiiret mõtlemist. Kaitseb manipuleerimise ja mõjutamise eest. Fluoriit aitab luua korda. Grupitöö soodustaja, sest loob hea õhkkonna ühise eesmärgi nimel töötamiseks. Fluoriit annab ka kaitse elektromagnetkiirguse vastu (TV, arvuti, mobiil).

Fluoriiti on kaevandatud iidsetest aegadest peale.
Vana-Rooma paikades on välja kaevatud sinisest fluoriidist valmistatud tassid.
Fluoriit käevõru 10mm
Fluoriit käevõru 10mm
Fluoriit käevõru 10mm