Eva-Lotta kunstiäri

Raamat "Küünla.Valmistamine.Kaunistamine"

Hind: 18.21 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 9789985714492
ilmumisaasta 2005
eesti keeles, 127 lk

Kes suudaks panna vastu erilise meeleolule, mille loob põlevate küünalde mahe valgus? Tehke oma kodu küünalde abil omanäolisemaks ja tooge sinna romantikat. Lõhnastatud, erineval viisil kaunistatud, küünlajalgades ja -alustes, mis loovad valguse- ja varjudemänge – valida on väga paljude võimaluste vahel. Tundes erinevaid materjale, tehnikaid ja mudeleid, saate valmistada elegantseid ja originaalseid esemeid.

Üksikasjalikke töövõtteid õpetava käsitööraamatu abil, mida illustreerivad rohked fotod, võib igaüks selgeks õppida küünalde valamise ja saada ideid küünalde kaunistamise ning kasutamise kohta kompositsioonides.

Raamatule toetudes õpite valmistama nii lihtsaid kui ka värvilisi ja kihilisi ning erineva kujuga küünlaid, näiteks roosi- või puuviljakujulisi. Järgige juhiseid ja katsetage, kuidas kaunistada küünlaid teokarpide või pitsi, kuivatatud lillede või pärlitega, värvida küünlaid kuldseks või lisada ornamente. Proovige valmistada lõhnastatud küünlaid ning panna kokku huvitavaid kompositsioone. Nõnda lisate pidulikkust pühadelaudadele ning toote värvi ja ilu halli argipäeva.